On Wheels presenteert... de rolroutes

Iedere rolstoelgebruiker of persoon die wat minder te been is, kent wel de problemen als de weg die hij moet afleggen niet toegankelijk blijkt te zijn! Daarom komt On Wheels nu met de Rolroutes omdat iedereen af en toe eens zorgeloos op pad moet kunnen gaan.  Deze routes zijn gescreend op toegankelijkheid en hebben ook nog een thema meegekregen.

De eerste twee routes bevinden zich in Gent.  Een route zal u meenemen door de bloemenpracht van de Floraliën en deze route zal maar tijdelijk in onze app te vinden zijn en de tweede rou

te heeft als thema 'cultuur in Gent' meegekregen en deze route blijft in onze app beschikbaar! De gebruikers van iOS die kunnen gewoon een update uitvoeren via de appstore, alle andere gebruikers die kunnen momenteel op hier op onze website terecht en via onze webapp ook dezelfde Rolroutes raadplegen.  Zo zijn we er zeker van dat iedereen kan genieten van de rolroutes! 

We hebben voor de Rolroute 'Cultuur in Gent' samengewerkt met JCI Gent Artevelde.  We hopen dat we in de toekomst nog met vele andere JCI werkingen kunnen samenwerken aangezien zij in vele grote steden aanwezig zijn en nu JCI Artevelde een werkwijze gecreëerd heeft die te kopiëren valt in de andere steden.  Geïnteresseerde steden of JCI-werking en (of andere vereningen) mogen zich altijd melden via info@onwheelsapp.com.  Elke stad wil toch zo'n zorgeloze toegankelijke Rolroute aanbieden aan zijn bewoners en bezoekers! 

Wie steunt ons?

Radio 2
Toecomst
Zymion
Stad Gent
Dag van de Zorg vzw
Deloitte
IBM
Technum
Provincie Vlaams-Brabant

Inschrijven op onze nieuwsbrief